Ook Philip is overstag

Freriksblogt_2Bloggen is hot, en helemaal voor mediasnackers (scroll voor meer informatie over mediasnackers naar het vorige bericht). Vandaag scande ik mijn Bloglines, en wat zag ik? Philip Freriks is begonnen met bloggen! Echt! Ik begon enthousiast met lezen, en met een grijns las ik dat Freriks onze bloggers de geuzennaam 'Blogblagen' toedicht.

Ik vind het dan wel weer stoer dat Philip eerlijk toegeeft dat hij eigenlijk nooit blogs leest en er ook een beetje moeite meer heeft: "Lezen vanaf een scherm is toch al een bezoeking. Het is alsof je huiswerk moeten maken. Op je kamertje gaan zitten in je eentje met die pc of laptop. Niks aan. Ik ben nog van de krant en het boek. Het scherm is ongemak. De houding van een typiste. En internet is even vaak een gemak als een bron van langdurig humeur verpestende irritatie", vertelt hij op zijn kakelverse blog.

Philip, succes - en toch veel plezier!