Taken afvinken en doorpakken

Ondernemen is niets voor watjes. Je bent immers nooit klaar! Ik ben ontzettend blij met mijn bedrijf, het gaat ook goed. Leuke opdrachten, werken met fijne mensen, altijd kennis en netwerk in de buurt...en Twitter om de hiaatjes te vullen. Maar soms zit het even tegen, zoals eerder deze week. Gelukkig is het tij wat gekeerd (al is die wasautomaat nog steeds niet gearriveerd) en kunnen we weer flink wat taken worden opgepakt. Schouders eronder!

Todolist_000001455518xsmall
Op dagen als deze (veel doen en zelfs wat inhalen van eerder deze week) ben ik altijd blij met de functie 'tabbed browsing' in Firefox en Chrome. Ik start dan op met alle tabs van sites waar ik iets mee moet. Bloggen, tekst verbeteren, twitteren, nieuwsfeeds lezen, online CMS bewerken, webmail van opdrachtgever A bijhouden, mijn Google Agenda checken...etcetera. Dat werkt toch prettig. Alle tabs staan bij mij dan van links naar rechts open. En toch maak ik naast die fijne digitale manier van werken nog steeds papieren lijstjes. Ouderwets he?