#werkmodus

't Is een beetje rustig op EosBlog de laatste tijd, hè? Klopt. Weet je hoe dat komt? Ik ben heel druk bezig met het afronden van de Leergang Online Communicatie & Social Media voor communicatieprofessionals. Daar vertelde ik al wel eerder over, maar het komt nu steeds dichterbij! Maandag 29 november (aftellen!) starten we met het eerste blok. Zo leuk! En gelukkig mag ik af en toe nog wel 'buiten spelen': morgen verzorg ik de keynote 'Sociale Netwerken gebruiken voor Succesvol Ondernemen' op het seminar 'Succesvol Ondernemen op Internet'. Hartstikke fijn om te doen natuurlijk, en een fijne afwisseling.

Ik heb me de afgelopen tijd een beetje afgezonderd in mijn werkkamer en in een vergaderzaal bij MeetingPlaza Maarssen (heel handig!). Dat had ik nodig om me goed te focussen op aanscherping van de content van de leergang, de vraagstellingen, de media-elementen en de e-learningsoftware. En daar ben ik nog steeds mee bezig! Het genereren van goede media is een tijdrovende klus. Ook het monteren ervan is een heel karwei. Gelukkig word ik bijgestaan door de kanjers van A New Spring, mijn partner in e-learning. En goede vrienden helpen af en toe met gear verplaatsen van fotowinkels naar mijn werkkamer. Heb zelfs een chroma key-studiootje gebouwd, zodat ik zelf 'green screen'-opnamen kan maken. Je weet wel, zoals het weerbericht ook wordt opgenomen. Dan sta je voor zo'n groen scherm te praten en dan kun je naderhand de groene achtergrond vervangen door een beeld naar keuze. Hoe leuk is dat! Natuurlijk maak ook ik bloopers bij het opnemen. En ook daar heb ik plezier in (zie foto's). ;-)


Leergangblooper2

De komende weken ben ik nog even in opperste #werkmodus. Maar je komt me uiteraard nog wel tegen op Twitter, hoor! Ik zal jullie de komende weken wel op de hoogte houden.