Oplevering, verbreding, verdieping, versnelling

Oplevering
Bijzonder leuke en drukke week! Zo ging gisteren www.Prima-Online.nl live. Een mooie oplevering! Spannend, want we hadden er bij EDG hard aan gewerkt om alle bugs te verwijderen en zoveel mogelijk actuele, prikkelende, waardevolle content en nieuwsberichten te publiceren. Eos Communicatie droeg een steentje bij in het communicatietraject. Tijdens de livegang twitterde Prima-Online real time de ontwikkelingen en legde zodoende ook de lancering vast. Geweldig om te zien hoe EDG'ers zichtbaar genoten van de lancering en van de live verslaglegging. Kostelijk.

Verbreding
Op donderdag 11 juni spreek ik op het Social Media Event 2009 (zie de opvallende banner in de rechterkolom!) over de kracht van Twitter voor organisaties!
Sme
De aardige, bijzondere organisatoren Erno Hannink en Laura Babeliowsky hebben me gevraagd er een bijdrage te leveren. Hartstikke leuk, want wie me eerder heeft gezien, weet dat ik nooit zonder mijn iPhone een evenement bezoek. Om live verslag te doen, uiteraard. Wil je zelf live verslag doen van het Social Media Event? Kom dan vooral ook! Meld je aan via de website, leuk!

Lees verder...


Zo verbreed ik mijn netwerk en verspreid ik het Twitterwoord. Je bent
van harte welkom! Andere sprekers op SME09 zijn Linda Spaanbroek (over
Teleseminars), Sigrid van der Hoeven (over personal branding), Jeanet
Bathoorn (over LinkedIn) en Aartjan van Erkel (over bloggen). Volg de aanloop naar SME09 ook via Twitter!

Verdieping
Pcr
Het is heerlijk om op de hoogte te zijn en om even net iets langer na
te denken over communicatievraagstukken. Het is ook fijn om dat in
netwerkverband te doen. Eos Communicatie is daarom niet alleen
aangesloten bij sociale netwerken als Twitter, Facebook en het
Nederlands Media Netwerk (bekijk ook de video's van het meest recente
evenement!), maar ook is Eos m.i.v. 1 juli lid van het Platform Communicatie Rotterdam.
Daar heb ik al eens een presentatie gegeven over corporate blogging.
Leuk! Tijd voor verbreding (netwerk) en verdieping (vakgebied).

Versnelling
Het begrip 'versnelling' neen ik hier voor het gemak letterlijk: Eos Communicatie rijdt in een nieuwere auto.
Niet gloednieuw (Eos Communicatie groeit nog...), maar ook niet oud
genoeg om enorm belastend te zijn voor het milieu. Ik ben er echt
DOLblij mee! En de nieuwe inspiratie komt als vanzelf in mijn
gedachten, terwijl de wind door mijn haren waait... Wat mij betreft
wordt het tijd voor een promo-automagneet. Suggesties ('slimmerbloggen.nl - outsmart the rest!' ?) zijn welkom, stuur een mailtje
met je idee. De leukste suggestie wordt beloond met een zoete
traktatie. Want waarom zou ik de enige zijn die smult van mijn
versnelling? Share the fun! :-)