TwitNick: picknicken met de Twitterazzi

07052008617Afgelopen woensdag was een bijzondere dag. Het was één van die momenten dat online communicatie overloopt in daadwerkelijk 'irl' ('in real life') contact. Vroeg in de avond troffen pakweg 25 Twitterazzi (actieve Twitter-gebruikers) elkaar in het Amsterdamse Vondelpark.

Ook ik was er. Er waren mensen die ik kende, en mensen die ik nog niet kende. Sommige mensen die ik al kende, had ik al eerder in real life gezien. Zoals bijvoorbeeld @MiekS, @2525 en @dondersteen. Ook had ik al eerder contact gehad (maar slechts digitaal) met organisatrice Anna-Maria (@puur), Corrie (@camathome) en anderen. En zo zou ik wel even door kunnen gaan.

07052008623_3De dagen vóór de TwitNick gonsde het op ons favoriete digitale platform. En op onze TwitterBorrel community. Wie zouden er allemaal naar Ansterdam komen, wat zou iedereen meenemen, waar zou iedereen vandaan komen? Het bleek dat niet alleen Twitteraars gespannen uitkeken naar 8 mei. We werden namelijk belaagd door de pers. Zo was er een fotograaf van Nieuwe Revu, het Amsterdams lokale Librium TV, en ook Geen Stijl vond het stijlvol om onze party te crashen. Ach, prima. Ze hadden het geloof ik wel naar hun zin. We vroegen ons wel af wat er nu zo spannend was aan een groep picknickende mensen (andere picknickers trouwens ook). Ik vond de avond over het algemeen genomen ontspannen, erg gezellig en absoluut voor herhaling vatbaar.

Joguidosmartphone
Een ieder was gewapend met smartphone (zie boven!), picknickkleed, een mand met lekkers-om-te-delen en een goed humeur. Super! In de linkerkolom van deze blog zie je wat foto's langs schieten. Neem vooral een kijkje.

Ook leuk om te zien:
- de foto's van Anna-Maria en ook haar filmpjes.
- de foto's van Francisco

Jopark