Momentum Live

Maandag was het Blue Monday. De meest depressieve dag van het jaar, als je de media mag geloven. Om dat te markeren maak ik een Blue Monday Week video livestream serie. Alle live shows neem ik op, en zijn HIER te volgen. Als gezond tegenwicht.

livereel.png

Dag 1 (maandag) ging over motivatie, en over hoe overschat dit fenomeen eigenlijk is. Stel je voor, zou je dit populaire concept misschien in z'n geheel kunnen overslaan om razendsnel te komen tot resultaat? Tuurlijk.

Vanmorgen (dinsdag) stond het thema 'beren op je weg' centraal. Denk aan uitstelgedrag, perfectionisme, verlamming door teveel taken, dat soort issues. En wat je NU kunt doen om het te doorbreken. Zonder pleisters te plakken. Zonder jezelf verkapte complimenten te geven. Maar mét de mogelijkheid om snel momentum te krijgen. Ook als dat even heel oncomfortabel voor je is.

Morgen (woensdag de 17e) gaat de livestream over de angst voor concurrentie. Donderdag staat in het teken van creativiteit en originaliteit in je business. Heb je genoeg creativiteit en innovatievermogen, en waar ligt je grens?

Je kunt deze week de serie livestreams volgen via mijn Facebookprofiel  (aflevering 1 over de overschatting van het fenomeen 'motivatie' / aflevering 2 over het uit de weg ruimen van beren op je weg / aflevering 3 / aflevering 4) of hier op mijn website.