Dagthema's Social Media Week Rotterdam 2015

Van 15 tot en met 18 september is Social Media Week Rotterdam weer in volle gang! Het wereldwijde thema dit jaar is UPWARDLY MOBILE: THE RISE OF THE CONNECTED CLASS. Hier wordt in iedere deelnemende stad op geheel eigen wijze lading aan gegeven. Voor Rotterdam betekent het in ieder geval dat op iedere dag een speciaal thema centraal staat.

15 september: Social & Innovation in Government
16 september: Social & Innovation in Business
17 september: Social & Innovation in Technology
18 september: Social & Innovation in Society

De sessie die ik op 16 september 12:00 verzorg gaat over Social E-learning. Ik ontwikkelde daar eerder al een 7-delige scope-serie over. Die kun je HIER in zijn geheel bekijken.

In tegenstelling tot de #SMWRdam editie van 2014 is er dit jaar wél iedere dag een borrel aan het einde van iedere volgeprogrammeerde dag. Yay! Ik zond vandaag een scope uit (via Periscope dus) over Social Media Week Rotterdam (en over waar ik verder nog mee bezig ben in deze nazomerdagen).

Ik wens Maarten Reijgersberg en zijn geweldige RauwCC-team enorm veel succes met de laatste voorbereidingen. Ze doen het zo goed!

Heb jij je kaartje voor #SMWRdam al gescoord? Be there or be square!