Periscope #OnlineCommScope 3: software & tech voor e-learning

Alweer de derde aflevering van #OnlineCommScope! Ik had me voorgenomen om deze editie ongeveer een kwartier te laten duren. Dat zijn uiteindelijk twee kwartiertjes geworden, maar wel boordevol supernuttige informatie. Je ontdekt in deze aflevering...
- welke software je kunt gebruiken voor het aanbieden van je cursusmateriaal;
- welke software en tools je kunt gebruiken voor het maken van je leermiddelen;
- welke hardware je nodig hebt in je opnamestudio;
- welke extra tips het werkproces soepeler kunnen laten verlopen.

In de uitzending was al meer interactie dan in de aflevering van gisteren (die notal bene ging over sociale interactie in online trainingen, ghe). Ik vond dat er goede vragen werden gesteld en dat men leuk reageerde. Blij mee!

HIER IS 'IE:

Morgen gaat de OnlineCommScope (om 13:00 start 'ie) over digitale didactiek. Onderwijskundige inzichten voor je online opleidingen, zeg maar. Vragen en/of opmerkingen hierover? Deel ze via Twitter met de hashtag #OnlineCommScope, dan kan ik er rekening mee houden. See you tomorrow!