OnlineComm Academy wint tweede prijs Most Inspiring Learning Journey Award

Fantastisch nieuws! Na bijna zes jaar e-learning ontwikkelen (en 25 online trainingen en 575 video's) heeft OnlineComm Academy de 2E PRIJS GEWONNEN IN DE MOST INSPIRING LEARNING JOURNEY AWARD VAN A NEW SPRING. En daar ben ik heel, heel blij mee!

Samen met prijswinnaar Fire Learning en mede-tweede prijs winnaar RailInfra op de feestelijke foto!

Samen met prijswinnaar Fire Learning en mede-tweede prijs winnaar RailInfra op de feestelijke foto!

Pitchen!

Tijdens de award avond moesten alle twaalf kanshebbers maar liefst vijf keer een kwartier pitchen, achter elkaar. Spannend en intensief! Gelukkig had ik OnlineComm Academy alumni Lilian Jongkind aan mijn zijde, die me echt supergoed hielp. Echt te gek! Superblij mee. Na de eerste stemronde kwamen er drie finalisten uit de bus: Fire Learning, RailInfra en OnlineComm Academy. Gaaf! Nogmaals moesten we pitchen voor de gehele zaal beoordelaars (allen e-learning ontwikkelaars!)...en toen kwam de uitslag. Fire Learning was de terechte winnaar! En ik feliciteer hen van harte! Want wie kan er nu zeggen dat ze een online opleiding in het Chinees, Russisch en nog een handvol andere exotische talen hebben vertaald? Dat kon alleen Fire Learning. Echt stoer, omdat ze dat vertaalproces ook in samenwerking met de e-learning gebruikers hebben aangepakt. Moedig en effectief. Chapeau! En ook RailInfra had een fraaie case: zij leiden spoorwegwerkers op met e-learning en op de werkvloer. Over een stoer beroep gesproken. Erg belangrijk voor miljoenen mensen, iedere dag.

Prijs!

Natuurlijk ben ik enorm verguld met mijn tweede prijs. RailInfra en mijn OnlineComm Academy kregen EXACT evenveel stemmen. Fijn! Dat geeft een gelijkwaardig en zeer positief gevoel. Ook grote complimenten overigens voor de andere negen pitchende e-learning aanbieders. Want e-learning ontwikkelen is uitzonderlijk veelzijdig werk, tijdrovend, inspirerend, vermoeiend, maar zo ontzettend GAAF om te doen. Je baant paden. Maakt dingen die nog niet bestonden. Met zulke mooie resultaten. 

En binnenkort prijkt er DUS een zilveren badge op mijn OnlineComm Academy website! YES! En dank voor alle heerlijke felicitaties op Facebook. De blije grijns op mijn snoet is voorlopig niet weg. :-) 

Met supersteun van alumni Lilian Jongkind! En helpdesk medewerkers en bakens in de e-learning stormen Gerthilde Mastenbroek en Allard Kragt. En natuurlijk Martèn de Prez, CEO van A New Spring BV!

Met supersteun van alumni Lilian Jongkind! En helpdesk medewerkers en bakens in de e-learning stormen Gerthilde Mastenbroek en Allard Kragt. En natuurlijk Martèn de Prez, CEO van A New Spring BV!