Social Media Week Rotterdam: de replays

Maarten Reijgersberg van RauwCC zou zeggen: "Zij die er niet bij waren hadden ongelijk." Want wat WAS Social Media Week Rotterdam gaaf. Het programma was enorm veelzijdig, de organisatie top, de locatie geweldig (okee, de wi-fi haperde de eerste dagen, maar een paar extra routers verhielpen dat euvel) en ik heb veel leuke mensen ontmoet. En ja, ik mocht zelf ook spreken. Ik gaf een sessie over het ontwikkelen van online trainingen. En ik pitchte mijn pet project: mijn Periscope Livestreaming Quick Start Guide. En die werd enorm vaak gedownload de afgelopen twee weken. Te gek! Daarbij werd ik voor televisie (1x) en radio (2x) geïnterviewd over Periscope. Blij mee!

Interviews op Social Media Week Rotterdam

De hele week was ik ook belachelijk blij met mijn 6GB 4G-databundel, want aangezien de wi-fi niet goed werkte en ik veel wilde livestreamen met Periscope. Maar ik kon dus toch gewoon streamen. Gaaf! Ik maakte ik een flink aantal scopes met interviews met sprekers. Een aantal van de opnamen hiervan vind je hieronder. Het zijn intervieuws met:

- Kevin Paro, reputatiemanager van de Nederlandse Spoorwegen;
- Rob Speekenbrink, online adviseur TU Delft / stage curator Social Media Week Rotterdam én founder TEDxDelft;
- Maarten Reijgersberg, oprichter Social Media Week Rotterdam en eigenaar RauwCC;
- Arnoud Grootenboer van Politie Rotterdam Rijnmond (het grootste deel van zijn presentatie staat hier!);
- mij :-) Ik werd geïnterviewd voor radio (2x) en televisie (1x) over het gebruik van Periscope. Jeuj!