Heden en toekomst van PR [interview]

Coopr Deze week gaf ik een interview aan COOPR PR in Rotterdam. PR-pro's / vakgenoten Jody Koehler en Jos Govaart lieten me stoeien met enkele vragen over heden en toekomst van PR, met enkele handige tips om op de hoogte te blijven. Je vindt het interview op hun blog! In het interview geef ik enkele concrete tips over nieuwsvergaring en social media. Als tipje van de sluier onthul ik één vraag &antwoord :

COOPR: Als we kijken naar de toekomst van pr: waar verheug jij je op en waar ben jij bang voor?

Jojanneke: "Ik kijk uit naar het bewandelen van grenzen. Waar ligt de grens wat betreft dialoog met doelgroepen? Zijn we er dichtbij? Zijn er geen grenzen? Hoe dan ook: we formuleren nu zelf een nieuwe economie. Een netwerkeconomie met talloze kleine schakels die samen grote krachten kunnen vormen. Bundeling van informatie en relevantie, talent en media. Het is zó’n spannende tijd. Ik ben blij dat ik er een deel van ben. Ik kijk ook uit naar de doorontwikkeling van corporate media. Klantenmagazines zullen van vorm veranderen. Digitale nieuwsvoorziening wordt steeds interessanter en gebruiksvriendelijker voor newbies. En dat heeft directe gevolgen voor de manier waarop corporate relaties vorm krijgen. En dus voor PR. En waar ik bang voor ben? Eigenlijk ben ik alleen bang voor grote spinnen. :-)"

>> Lees verder op www.COOPR.nl >>