#jojarig met poffertjes

Hai! 
 

UitnodigingjojarigOp maandag 21 juni word ik 35. En dat ga ik op gepaste wijze vieren, en wel op zondag 20 juni vanaf 15.30 uur in het Roel Langerakpark in Rotterdam. Dat is het park dat aan de Oceaniumzijde van Diergaarde Blijdorp ligt. Niet te verwarren met het Vroesenpark! Hieronder zie je een kaartje van de exacte locatie. Wat handige ijkpunten voor degenen die in Rotterdam wonen en/of de stad een beetje kennen:
- als je met je neus voor de Oceaniumingang staat, ligt het park rechtsvoor (dus NIET aan de kant van de grote weg), ter hoogte van de diergaarde.
- De Blijdorplocatie van David Lloyd kijkt er op uit.

Kom je met de auto? Parkeren kan bij de dierentuin. Dat kost wel geld (ik schaf een aantal dagkaarten voor parkeren aan, wie het eerst komt, het eerst maalt). Als je liever niet voor parkeren wilt betalen en mijn parkeerdagkaarten zijn op, dan kun je beter parkeren bij Kwantum OF bij het hotel (zie Google Map). Er stopt een bus (Bus 33 RET Oceaniumzijde) dichtbij het park.

Hier is de uitnodiging (klik op het plaatje om te vergroten of gebruik http://bit.ly/jojarig35), en daaronder vind je de Google Map (ook via http://bit.ly/jojariglocatie) met alle informatie daar in.

Je hoeft geen cadeautje te geven (ik ben al heel blij met je komst). Maar als je toch iets wilt schenken (nogmaals, hoeft niet, mag wel), dan maak je me blij met bijvoorbeeld een waardebon voor Ikea (ben mijn keuken aan het pimpen), of voor MediaMarkt (Help Jo Aan Een Mac), of een kleine bijdrage voor het mobiele beamerscherm dat ik binnenkort aanschaf. Is een werkcadeautje, maar omdat babbelen voor zalen één van mijn leukste werkhobby's is, vind ik dat erg leuk. #babbeldebabbel #yapyapyap #langvanstof

Mocht het onverhoopt vreselijk slecht weer worden, dan zorg ik voor een andere locatie en laat je dat bijtijds weten. Mail mij even je mobiele nummer (als ik dat nog niet heb), gewoon voor de zekerheid.

Tot zondag de 20e! :-)


Jojanneke's verjaardag 2010 weergeven op een grotere kaart