Werken uit vrije wil

Lente in Nederland. Het is eindelijk zover! April staat in mijn werkende leven sinds jaar en dag bekend om strakke deadlines en beter weer. Dat is niet altijd zo'n supercombinatie, want het één (deadlines) sluit soms het ander (genieten van lekker weer) uit.

LenteDit weekend is zo'n voorbeeld. Wat een heerlijk weer! Maar aangezien deadlines niet de gewoonte hebben bij zonnig weer op het terras te zitten met een witgouden jongen, is die lol ook niet voor mij weggelegd. Maar mijn motto is "Ik werk vanuit vrije wil". En dat IS ook zo. Roos Vonk schreef er deze week een prachtige column over. Dus ik heb me vandaag in mijn zonnige tuin geïnstalleerd. Mét laptop. One deadline down...three to go. Werken en genieten van je tuin...dat kan wél gecombineerd worden. Met als extraatje een perenijsje. :-)