Kattenzoektocht 2.0: #blini

Vandaag heb ik voor mijn buren een online actie opgestart. Kater Blini is namelijk zoek. Gisteravond hebben we uren door de wijk gelopen, op zoek naar deze eigenwijze tijger. Ik herinnerde me vanmorgen de actie van Jaap Stronks. Hij woont net als ik in Rotterdam, en was enkele maanden geleden zijn kat Dirk kwijt. Daarop lanceerde hij een Wij Willen Dirk-website. Supergoed natuurlijk. Ik voelde me geïnspireerd en heb vandaag een Blini Blog gemaakt. Inclusief Twitter hashtag (#blini) en Google Map. Dat we hem maar zo snel mogelijk vinden!

Blini_2

Zelfs web-log schrijft over deze actie en menig twitteraar ziet nut & noodzaak van deze actie in. Leuk! En nu maar speuren. Ook met postertjes. Hardcopy. En roepen. Veel roepen.


VindKaterBlini! weergeven op een grotere kaart** UPDATE **
Blini is weer teruggevonden! Dank voor de hulp!