Weer aan de slag

Na twee weekjes vrijheid is het weer tijd om mijn agenda goed in te delen. Er liggen nog leuke opdrachten op me te wachten, dus ik hoef me niet te vervelen. Ik had best nog wat langer vrij willen hebben, ben eerder terug gekomen van vakantie (ivm ziek huisdier). Ach ja. Hoort bij het leven. Om het vakantiegevoel wat langer vast te houden heb ik wat fijne halve dagen vrij gepland in de komende weken. En als het weer het toestaat...wellicht kamperen in de weekenden. Wie weet!

LEES VERDER >>


Allereerst ga ik weer aan de slag bij EDG Distributie & Media. We zijn bezig met het verbeteren van de corporate website, en ook help ik communicatief bij de portal www.prima-online.nl. Leuk! Ook heb ik me, voor mijn vakantie startte, verdiept in het reilen en zeilen in de Botlek. Ik mag drie websites van werving- en selectiebureaus helpen verbeteren, in tekst, navigatie en usability. Ook mijn MKB-opdrachtgeefster in Leerdam heeft nog wat opdrachten liggen, en er moet nog een website gebouwd worden voor een groep huisartsenpraktijken. Veel te doen dus!

Ik ben overigens samenwerkingsverbanden aan het smeden met diverse freelancers. Ik merk dat ik vaker opdrachten krijg aangeboden die beter te doen zijn met meerdere mensen. Om beter te kunnen sparren en om gebruik te maken van nog meer talenten. Ik leg met name contact met mensen die andere talenten hebben dan ik. Bijvoorbeeld mensen die een kei zijn in CSS-scripting en programmeren. Zo ga ik met een aardige CSS-scripter (uiteraard via Twitter gevonden!) de website bouwen voor de huisartsenpraktijken. Hoezee!

Een goede week gewenst. Houd er de moed maar in!