Focus!

Onlangs kondigde ik het al aan: Eos Communicatie legt de focus expliciet op online communicatie. Na pakweg 3,5 jaar projectcommunicatie, webcopy, corporate blogging, huisstijltrajecten, presenteren, issuemanagement, sociale media, grafisch ontwerp is het tijd voor focus. Want het gaat goed met mijn bedrijf. Super natuurlijk, maar als dat betekent dat op alle fronten meer opdrachten worden vergaard, is het zaak OF de zeilen bij te zetten met meer medewerkers (personeel) OF om te kiezen voor de dingen waar mijn hart het meest bij ligt. Ik heb hierin een keuze gemaakt. En het voelt goed!

Socialmedia
Ik heb besloten primair op online communicatie te focussen. Dit betekent dat ik internetcommunicatie verzorg, adviseer over online profilering, webteksten schrijf en social mediastrategieen ontwikkel en organisaties hierover adviseer. Dat vind ik leuk, het loopt uitstekend en mijn hart ligt er. Bovendien stellen mijn opdrachtgevers heldere keuzes ook op prijs. Niet onbelangrijk! Wat ik leuk vind, is dat ik nog steeds als spreker word gevraagd over bedrijfsmatig gebruik van sociale media.

LEES VERDER >>


Allianties en samenwerking
Websites ontwikkel ik nog steeds, maar voor het bouwen ervan heb ik een samenwerkingsverband met freelance professionals die bepaalde elementen uitvoering onder mijn supervisie. Allianties en  samenwerkingsverbanden met zelfstandige professionals die
talenten hebben die een mooie aanvulling vormen op datgene wat ik bied,
kan en leuk vind.

Via Twitter heb ik daar al diverse professionals voor gevonden. Voor wie zich geroepen voelt (webdevelopers met een voorliefde voor CSS en/of Squarespace): neem vooral contact op. Ik geloof niet zo erg in nijpende concurrentie: de taart is groot genoeg. Er is voldoende voor iedereen. En in deze tijd waarin netwerken centraal staat kunnen we daar gezamenlijk een weg in vinden. En nu het goed loopt met Eos Communicatie, is het fijn om gebruik te kunnen maken van de expertise van anderen en anderen aan werk te kunnen helpen. Samen weten we meer en kunnen we grotere projecten bewerkstelligen.

Je kunt me benaderen voor...
>> sociale mediastrategie
>> internetcommunicatie (-strategie. Ook middelen als e-zines webcopy e.d.)
>> online profilering
>> corporate blogging

Meer weten? Neem contact op via Twitter (al sinds 20 maart 2007!), mail of bel (06-45110845).

Hoe zit het nu met de andere werkzaamheden?
Lopende projecten laat ik uiteraard niet in de steek! Ik verzorg nog steeds met veel plezier corporate communicatie voor EDG Distributie & Media en de marketingcommunicatie voor Stijl in Leerdam. Mijn overige projecten spelen zich momenteel al grotendeels in internetcommunicatie af. Voor nieuwe 'reguliere' communicatieprojecten, issuemanagement, grafisch ontwerp en huisstijltrajecten verwijs ik graag naar bevriende, getalenteerde professionals met een gezonde dosis (en jarenlange) werkervaring. Concrete vraag? Neem dan even contact op, ik ken vast iemand die je kan helpen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Wat dat betreft verandert er helemaal niets; WeesWijzer is nog steeds het MVO-project van Eos Communicatie. Hierin staat nog wat interessante ontwikkelingen op stapel. Wordt vervolgd!