Grenzen verleggen in webplatforms

Sinds 1993 zit ik op internet. Ongelooflijk dat dat alweer zestien jaar is! Pakweg zes jaar geleden startte ik met bloggen. Ik startte met online services als 20six, Moerstaal (vaag), TypePad en web-log. Dat laatste platform gebruik ik het liefst, ik ken er alle mogelijkheden, haken en ogen van. Sinds enige tijd verdiep ik me in Squarespace, het platform waarop je dit bericht leest. Het is een hele ontdekkingsreis, want de mogelijkheden lijken eindeloos.

Wie (nog) meer ervaring met Squarespace heeft, nodig ik van harte uit om eens kennis uit te wisselen. Niet alleen voor de hobby, maar ook voor opdrachten. Ben jij een wonder in CSS coding EN ben je fan van Squarespace, stuur dan even een mailtje aan Eos Communicatie (info@eoscommunicatie.nl), want wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen. Ik krijg namelijk met enige regelmaat verzoeken voor het ontwerpen van webplatforms!