Majesteit

Majesteit,

Beatrix
Dat waren twee heftige weken, zoveel is zeker. Ongelooflijk hoe kinderlijk eenvoudig het geweest moet zijn om door de Marechaussee 'perimeter' te scheuren. Gruwelijk hoe snel een zo feestelijke dag besmeurd werd. Ik kan er honderduit mijn mening over verkondigen, maar ik denk dat alle geschokte reacties van de talloze landgenoten de lading ruimschoots dekken. Mijn jeugdherinneringen aan de Naald probeer ik krachtig vast te houden. Mijn herinneringen zijn steviger dan welke Suzuki Swift dan ook. Laat dat ook gelden voor alle anderen. Blijft u nog even Koningin? Dat zou fijn zijn. In ieder geval tot volgend jaar: een waardige herkansing in Apeldoorn (al was het maar voor het dit jaar verhinderde defilé) zou geweldig zijn. We kunnen u toch nog niet missen? U bent veel te leuk.

Jojanneke