Tweets I didn't tweet

Ik zei het al eerder: niet twitteren valt lang niet mee. Toch is het een verrijkende ervaring. De laatste twee jaar en acht maanden heb ik iedere dag wel een inkijkje in mijn zakelijke en ook (al blijft dat dan toch enigszins beperkt) privé-leven gegeven. Deze week vind ik het van belang even de omvang van de Atlantische Oceaan tussen mij en mijn thuishonk te voelen. Even niet weten wie er op welk moment in de #gelerups op weg is naar het werk. Even los raken van wat mij bond en bindt. Even weer ontdekken wie ik ook alweer was. Zien hoe nieuwe contacten groeien, zowel privé als zakelijk.

Tweet I didn't tweet:

@jojanneke begint te worden wie ze ook alweer was. Langzaam maar zeker. Maar geef het nog wat tijd.

Vandaag was alweer de laatste dag van de Web 2.0 Expo. Vanmorgen waren er enkele keynotes, en ook een interessante presentatie van OpenText, een bedrijf dat voor een groot deel overeenkomstige diensten verricht als mijn bedrijf. Leuke, interessante mensen die gelukkig weten waar ze het over hebben. Ik had in de zaal nog een bondig gesprek met de spreekster (slimme dame trouwens).

Tweet I didn't tweet:

Smart lady, Debra from OpenText. Thinks and acts quickly. Feel connected.

Ook dienden zich enkele interessante internationale zakelijke kansen voor. Nice. Niet als in Nice Frankrijk (wat overigens ook heel leuk zou zijn), maar 'nice' als in 'fijn'. Wel Duitsland en New York. Dus dat is ook leuk. Het was leuk om met heel verschillende mensen kennis uit te wisselen en om even te ijken waar ik ook alweer stond in mijn werk. En dat bleek goed nieuws. ;-)

Tweet I didn't tweet:

International business - why not?

Ook ben ik vandaag lekker gaan struinen door de stad. Heerlijke herfstwandeling door Central Park, lekker gegeten in Le Pain Quotidien (ein-de-lijk volkorenbrood), even een dutje gedaan en toen geweldig genoten van een superconcert in de Blue Note, DÉ jazzclub. Geweldige phat tunes van pianist Eddie Palmieri en tadpance king Salvion Glover. Bizar goed.

Eddiejo

Er waren dus wel momenten dat ik me even moest verbijten om niet te gaan twitteren. Er gebeurde zelfs een ongelukje: ik postte een locatiebericht via FourSquare (dat dan weer wel, slappe hap, hè!) vanuit de Blue Note, maar ik vergat de twittermelding uit te zetten. Ach ja. Kan gebeuren.

Tweet I didn't tweet:

Chatting with Mr. Eddie Palmieri and tap king Salvion Glover (@ Blue Note NY in NYC) http://bit.ly/1Yi1eu

Daarnet ook een heerlijke nachtelijke wandeling gemaakt. Met mijn flipvideo aan. Ik zal 'm binnenkort uploaden. Het duurt wel een eeuwigheid, maar er zitten wel wat grappige momenten in.

Tweet I didn't tweet:

US men know how to flatter in a decent way. Dutchies...take the example and make my day back home.

Tot binnenkort weer! Dan maak ik een mooie verzameling van de inhoudelijke hitjes van Web 2.0 Expo. Want daar kwam ik natuurlijk voor naar New York, nietwaar. ;-)

Autumninny2