'n Gelukkig en succesvol 2009 gewenst!

Gelukkig nieuwjaar! Dat het een ieder maar mooie projecten mag opleveren, veel succes en vooral veel werkplezier. En uiteraard de nodige ontspanningsmomenten.

Ik weet niet of het bij u van toepassing was, maar de kerstvakantie was bij mij best nodig. Toen het eindelijk zover was, voelde ik ineens pas hoe zeer ik de vrije tijd even kon gebruiken. Ik heb dan ook even echt helemaal de stekker uit het werkende leven getrokken en heb mijn aandacht gericht op schaatsen. Op natuurijs. Heerlijk! Ik heb genoten van de prachtige bevroren sloten in Hitland in de Krimpenerwaard. Prachtig. Weinig is leuker dan het zachte geklap van mijn Viking Nagano's op het zwarte ijs in de sloten. Het is belangrijk om ontspanningsmomenten tussen de bedrijven door te creëren. Al is het maar voor even. Zodat je, wanneer het even nodig is, direct kunt terugdenken aan die mooie momenten. Voor mij is de ijspret nog niet voorbij. Ik ga deze week zeker nog genieten van het ijs in de Zuid-Hollandse slootjes.

Wat zijn uw ontspanningsmomenten? Hebt u genoten van de vrije tijd rond kerst? Of zijn de dagen volgelopen met sociale afspraken? Hoe het ook zij, ik wens u een productief, gezellig, succesvol en inspirerend 2009. Ik wens mezelf hetzelfde. En...een elfstedentocht.

Proost!