De digitale persen draaien volop!

Ziezo, weer een nieuwe publicatie de wereld in geschoten! Ik mocht voor about:blank een bijdrage leveren over vrouwelijke bloggers. Nou, aangezien ik er een ben, leek me dat passend. Ook leuk dat het precies in de week van de Dag van de Emancipatie valt. Het werd een epistel met de titel 'Vrouwelijke bloggers: de hobby voorbij'.

Aboutblank_2
Het leek me zinvoller om in te gaan op blogthema's dan om er een 'battle of the sexes'  van te maken (want dat is zó 2007), dus heb ik me gericht op functies en rollen. Bijvoorbeeld die van vrouwelijke militairen, managers, PR-professionals en politici. Hoe bloggen zij? Lees verder als je leuk vindt, en laat vooral weten wat je vindt. Je kunt een reactie achterlaten onder het artikel op about:blank, een krabbeltje sturen via Twitter of gewoon reageren op deze blog.