Schaatsweekend

Eindelijk weer eens een onvervalst topschaatsweekend. Helaas(!) niet zelf met ijzers onder gebonden, maar wel genietend met een latte macchiato bij de tv. WK Allround in Berlijn. Het is belangrijk je te uiten in een goed passende hobby. Náást je werk. Voor mij is dat schaatsen. Al jaren. Het allerleukst is natuurlijk zelf schaatsen. Liefst op eindeloze sloten natuurijs. Het is er al wel van gekomen deze winter, daar ben ik zeer dankbaar voor. Ik wens ons ook nog een Elfstedentocht toe, deze winter. Het Kán Nog Gaan Vriezen, denk ik dan maar. Dit weekend bind ik de ijzers dus niet onder. Ik geniet van de wedstrijden in Berlijn. Wie Wordt Wereldkampioen? Kramer natuurlijk. En bij de dames? Hm, moeilijk te peilen. Ik schrijf er dit weekend veel over op www.schaatsreporter.nl. Dit weekend dus geen andere communicatieverhalen op deze blog! :-) Telefoonstekker eruit, boodschappen zijn binnen, laptop in de aanslag (yes, want die is weer gemaakt en ready & able!)...en ik ben helemaal happy.

Het enige dat ik dit weekend aan werk ga doen, is een les voorbereiden voor de weblog-kindertjes in Schiedam. Maandagmiddag geef ik weer een uurtje weblog-les. Hartstikke leuk! Hou je niet van schaatsne en ben je toch geïnteresseerd in de weblog-lessen? Bekijk de StartblokKids-weblog dan vooral even.