Smachten naar de laptop

Web 2.0-toepassingen. Dól ben ik er op. Gisteren hoorde ik op IPAN (Interactive Professionals Associatie Nederland) in Amsterdam van Twittermaatje Frank M. dat er een heel toffe gratis applicatie bestaat waarmee je video's van je beeldscherm kunt maken. Superhandig om anderen te laten zien hoe een bepaald computerprogramma werkt, of om te laten zien hoe RSS werkt. Of wat je eigenlijk ook maar wilt laten zien. Je kunt er zelf verbaal commentaar bij opnemen, dingen omcirkelen, tekst toevoegen, en alles verschijnt keurig in het online filmpje. De toepassing heet JingProject. Ik had graag een eigen voorbeeld willen toevoegen op deze blog...maar mijn pc is te oud, te traag en te moe. Gus. Mijn lapotop komt vrijdag - deo volente! - terug van de computerdokter, en dan zou ik het goed kunnen installeren. Mijn laptop is nl. ietsje minder bejaard dan mijn ouwe trouwe desktopper, dus dat zou vrijdag goed moeten komen. Kan ik eindelijk een leuke instructiefilm maken voor de StartblokKids. Vinden ze vast leuk! En ik waarschijnlijk nog leuker, want ik ben wel weer even toe aan een flinke shot web 2.0.

*** OFF-TOPIC ***
Gezwógen?