Mailtijgeren

De laatste loodjes voor de kerstvakantie zijn altijd zwaar. Kerstkaarten te versturen, projecten voldoende laten vorderen om eventjes de stekker er uit te kunnen trekken, kwartaalplanning opstellen voor de eerste periode van 2009, jaarplannen, administratie afronden voor het afgelopen jaar. En dan hebben we ook nog die overvolle inbox. Normaliter ben ik altijd stipt met het afhandelen en leegvegen van mijn inboxen (ik heb er meerdere), maar de laatste weken valt dat niet altijd mee door alle hectiek en werkdruk. Dus dan is het wel fijn om even een beetje inspiratie op te doen over tijdbewust handelen. Ik ben daar op zich heel goed in, maar soms....is het gewoon even te druk. Ik kwam vandaag onderstaand filmpje tegen in mijn volle inbox, en het deed me wel even goed: inspiratie om vanavond mijn mailbox door te akkeren! Doe er je voordeel mee! Het is een filmpje van Taco Oosterkamp, iemand die buitengewoon goed is in goed-met-tijd-omgaan.