Plannen, plannings en inspiratie

Het is december. Dat betekent voor mij dat ik een onweerstaanbare behoefte krijg om nieuwe plannen te maken voor het komende jaar. Bij het maken van nieuwe plannen en plannings is het altijd van belang om terug te kijken naar de doelstellingen van het bijna afgeronde jaar. Zijn deze uitgekomen, overtroffen, of is er aanleiding voor bijsturing? Er is veel gebeurd met Eos Communicatie, en ik denk dat ik 2008 als zakelijk succesvol mag beschouwen. Nieuwe opdrachtgevers, gevarieerde projecten, aandacht in de media...en dat alles gaat gepaard met een grote dosis werkplezier. Mijn keuze om sommige workshops minder te geven, heeft me een goed gevoel opgeleverd, en ook meer projecten die beter bij me passen.

Deze week ga ik eens goed werken aan mijn jaarwensen voor 2009. Wat wil jij bereiken aankomend jaar?