Google's nieuwste speeltje: GrandCentral

GrandCentral. Het is het mooiste dat mij vandaag ter oge (Bloglines) is gekomen. GrandCentral is namelijk het allernieuwste aangekochte speeltje van Google. Nu ben ik doorgaans blij met alle Google-toepassingen. Mijn agenda heb ik al maanden in Google Agenda staan. Who needs Outlook anyway. M'n New Yorkse blog-genootje Bendrix tipte me op dit geweldig handige tooltje.

Grandcentral

Wat doet Grandcentral? Het is DE manier om AL je telefoonnummers en voicemailboxen op één plek, digitaal, te verzamelen. Dus van je huistelefoon, je mobieltje(s), zakelijke telefoons, you name it. En dat allemaal door één telefoonnummer dat je je leven lang kunt gebruiken. Dus als je eens verhuist, koppel je je nieuwe nummer aan je account, en je hebt er geen omkijken meer naar. WAUW! Ik dus meteen vandaag naar die site toe. Het zag er erg kek uit en ik wilde dan ook meteen een account aanmaken om deze Google Beta (dat klinkt alleen al onweerstaanbaar!) eens goed te testen. ik kwam er alleen wel achter dat het nog niet in Nederland te activeren is. Hè, getsie. Maar als deze gadget goed aanslaat in de VS, zal 'ie waarschijnlijk wel snel overwaaien. Hm, toch maar snel contactjes leggen bij Google! Woo-hoo!