Eos in New York: Corporate Blogging Bliss!

Eind juni ga ik naar New York om fijn kennis te delen met collega-corporate bloggies. Het is fijn om ervaringen uit te wisselen met medestanders. Voor de handigheid heb ik nu de beschikking over een kaart waar de bloggies geografisch (per metrohalte!) staan gegroepeerd. Dat maakt het feest nog groter. Het is ook gemakkelijker om zo bloggielunches te plannen. In de VS is corporate bloggen al lang en breed incorporated. For the record: Microsoft heeft talloze bloggers in dienst. Zij bloggen naar eigen inzicht uit naam van de organisatie. Google heeft tientallen (misschien wel honderden) medewerkers die naar hartelust bloggen. En FastLane (General Motors), de themablogs voor autogekken, is al tijden een icoon voor bedrijfsblogs.

Kortom: super. Je zou zeggen: waarom niet gewoon online kennis uitwisselen? Ik zeg: waarom niet in New York? Ik zal op deze blog natuurlijk ook verslag doen van mijn ervaringen.

Naast die leuke lunches, bedrijfsbrainstorms en dergelijke ben ik ook van plan om die geweldige groep Nederlanders op te zoeken die zich inzetten om Nieuw Amsterdam weer terug te confisqueren:
Give Us Back New York!