Cool Climate-BN’ers bieden minister Cramer manifest aan

Niet alleen maatschappelijk betrokken organisaties zetten zich in om het milieu te sparen tegen verder verval. Een groep BN’ers heeft zich verenigd in het initiatief Cool Climate. Zij hebben minister Jacqueline Cramer (PvdA) een manifest aangeboden waarin een aantal maatregelen staat die een begin moeten vormen van de aanpak van de klimaatcrisis. De reeks maatregelen kun je hier zien.

Globalwarming_smallIedereen die het klimaat en de aarde aan het hart gaat, probeert zelf iets bij te dragen. Ik compenseer mijn vliegmijlen, ga zorgvuldig met energie en grondstoffen om en doneer een percentage van mijn omzet aan een natuurgerelateerd goed doel. Dit zijn enkele van mijn maatregelen in mijn manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ik weet dat dit bij lange na niet voldoende is om een aanzienlijke bijdrage te leveren, maar ik blijf er bewust mee bezig en probeer manieren te vinden om klimaatneutraal te leven.