Eos kiest voor Bewust Bloggen voor een betere wereld!

Maatschappelijk ondernemen. Groen beleggen. Duurzaam bouwen. Ecologisch verantwoord consumeren. Ik lees er veel over en ik vind het een goede zaak. Ik compenseer inmiddels mijn vliegreizen, ik verkies papieren zakjes boven plastic, ik heb een adoptiekip, ik gebruik dierproefvrije cosmetica, ik heb kennis genomen van Al Gore's An Inconvenient Truth...maar toch bleef het daar de afgelopen tijd bij. Ik wilde méér doen, iedere dag, maar niet meteen huis en haard achterlaten en helpen in de rimboe. Maar hoe kon ik dan wél mijn steentje bijdragen? Ineens wist ik het: Bewust Bloggen! Waarom niet doen wat je goed kunt én bijdragen aan een betere wereld? Hierbij beloof ik dan ook het volgende:

Hierbij beloof ik dat ik tien procent van de opbrengst (omzet) over mijn inkomsten als corporate blogger af zal dragen aan initiatieven en goede doelen die zich inzetten voor een beter klimaat, een beter milieu, een betere wereld. Het goede doel wordt gekozen in overleg met mijn opdrachtgevers.

Wie goed doet...werkt met plezier. Het voelt nú al beter!

Sterren