Laatste loodjes voor kerst!

De laatste dagen voor kerst zijn altijd druk. Vandaag heb ik wel een supergoede effectieve laatste werkdag voor de festiviteiten gehad. Vanmorgen een buitengewoon leuke en informatieve ontmoeting gehad met Twittermaatje Frank Meeuwsen, wereldberoemd van Frankly. We hebben handige web2.0-tooltjes uitgewisseld (okay, Frank kende er meer dan ik) en hebben onze toekomstbeelden over websites en toepassingen gedeeld. Frank stuurde me ook nog een werkelijk briljante kerstkaart, ontwikkeld door zijn bedrijf Rhinofly. Ik lachte me echt ziek toen ik de interactieve kaart beleefde. Ik zou zeggen: klik op deze link, vul je wildste wensen in en kom erachter hoe het kwam dat JIJ bijna kerst onmogelijk maakte...

Rhinokerst

Verder kan ik nog melden dat ik per begin januari (drie dagen per week) aan een nieuw project start voor de provincie Zuid-Holland. In ieder geval voor vier maanden. Leuk, heb ik zin in! Daarnaast ga ik verder met het voorwerk voor WeesWijzer, help ik Sanny de Zoete met haar bijzondere wedstrijd (je kunt er een echt bijzondere set damast mee winnen!). Houd Sanny in de gaten, want ze weet werkelijk álles over damast en tafellinnen. Daarnaast ga ik ook de nieuwe webteksten voor LogiJob schrijven. Ook al zo'n leuke klus. Ik houd jullie op de hoogte.

Ik wens iedereen een prachtige kerst en een mooi, gezond, tevreden, innovatief 2008. Maak er iets moois van!