Cartoon: "Hoe word ik een bekende blogger"

Vandaag kwam ik onderstaande cartoon tegen die menig blogger wellicht aanspreekt. Ik moest er in ieder geval smakelijk om lachen. Dave Walker is de maker.

Famous_davewalker

Dave heeft het goed door: door bloggen word je wel bekender. Een paar maanden geleden was ik (in de hoedanigheid van Schaatsreporter) bij de perspresentatie van de TVM Schaatsploeg. Hartstikke leuke middag, veel interviews gehad. Ik sprak met mensen die nog even moesten wennen aan de naam 'Schaatsreporter', maar ik werd door een paar journalisten wel herkend als 'Jojanneke van den Bosch-die-veel-over-schaatsen-blogt'. Da's toch leuk. Maar het heeft me wel aangezet tot het maken van frisse nieuwe visitekaartjes voor Schaatsreporter. En ja, mijn naam staat er ook op. Kunnen de heren sportjournalisten me toch nog vinden!